Jdi na obsah Jdi na menu

Bourák 2020 (Celý Film) CZ dabing Filmy Online ke shlédnutí

Bourák 2020 ke shlédnutí CZ Filmy Online Videa, Bourák (2020) Sledujte CZ Filmy Online a zdarma. Pro sledování filmu Bourák je treba, kliknout na obrázek prehrávace. mužete zhlédnout Bourák filmy online. Film Bourák máme v HD kvalite.

Bourák (2020) Online Filmy ke shlédnutí
Komedie

bourak.jpg


OBSAH:
Příběh se odehrává ve Šlukdorfu, imaginárním městě na severu Čech, kde po revoluci zavřeli všechny fabriky a místo nich se vyrojily nonstop herny, kasina a šlapky. V  jednom z těch nonstopů s automaty pro zoufalce pracuje i Kamila, osmnáctka, která už má života ve městě, kde chcípnul pes, plné zuby. A ještě víc ji štve vlastní rodina. Odevzdaná matka a otec, který kšeftuje s vraky aut a říká si BOURÁK. Zastydlý puberťák s otřískaným růžovým Cadillacem, který chodí trsat rock and roll s holkou, co vypadá jako ze starého amerického katalogu na podprsenky.

Scénář Bouráka napsal Petr Jarchovský a z námětu na sociální drama vznikla ulítlá černá komedie o dospělé dceři, která se rozhodne zachránit manželství svých nedospělých rodičů dřív, než půjde celá rodina ke dnu.

Atmosféru dotvářejí i barevné a křiklavé kostýmy, které upoutají na první dobrou. Kostýmy jsou nejen výrazné, plné nejrůznějších detailů a kvalitně odvedené, ale také dobře vystihují a dotváří jednotlivé postavy.

Bourák je v závěru takové nekonzistentní dílo. Na jedné straně se herci opravdu snaží a zejména Macháček s Trojanem podávají opravdu kvalitní výkony. Ona je vlastně znát snaha celého tvůrčího týmu, od masek přes choreografii až po hudební doprovod. Bourák však nejvíce bourá v ději, který je jeho největší slabinou. Nejenže je nekonzistentní a trochu bez pointy, ale nabízí i plno bizarních a nesmyslných momentů hraničících s trapností, které bohužel převládají nad tím pozitivním.


ŠTITKY:
Bourák cz dabing, Bourák online film cz dabing, Bourák online cz titulky, Bourák online cz, Bourák cz online, Bourák download free, Bourák sleduj filmy, Bourák online filmy, Bourák sleduj filmy online, Bourák najnovšie filmy online, Bourák online filmy bez limitu, Bourák online filmy zdarma Bourák online film, Bourák film online, sleduj Bourák online zdarma, Bourák cz dabing, pozeraj Bourák.
Bourák filmy online,
Bourák online bombuj,
Bourák online cely film,
Bourák online ke shlednuti,
Bourák cz dabing online ke shlednuti,
Bourák online,
Bourák online film cz,
Bourák Bombuj,
Bourák bombuj cz,
Bourák online ke shlédnutí,
Bourák celý film cesky,
Bourák celý film zdarma ke shlédnutí,
Bourák celý film cz dabing,
Bourák zkouknito,
Bourák sleduj filBourák,
Bourák online cz titulky.


FILMY PODLE ŽÁNRU:
Akcní, Animovaný, Dobrodružný, Drama, Erotický, Fantasy, Historický, Horor, Hudební, Katastrofický, Komedie, Krimi, Muzikál, Mysteriózní, Pohádka, Psychologický, Road movie, Rodinný, Romantický, Sci-Fi, Sportovní, Thriller, Válecný, Western, Životopisný.