Jdi na obsah Jdi na menu

Kalifornský sen 2020 (Celý Film) CZ dabing Filmy Online ke shlédnutí

Kalifornský sen 2020 ke shlédnutí CZ Filmy Online Videa, Kalifornský sen (2020) Sledujte CZ Filmy Online a zdarma. Pro sledování filmu Kalifornský sen je treba, kliknout na obrázek prehrávace. mužete zhlédnout Kalifornský sen filmy online. Film Kalifornský sen máme v HD kvalite.

Kalifornský sen (2020) Online Filmy ke shlédnutí
Drama, Hudební, Romantický

kalifornsky-sen.jpg


OBSAH:
Maggie (Dakota Johnson) se touží stát úspěšnou hudební producentkou. Jako osobní asistentka popové ikony Grace Davisové (Trace Elliss Ross) by teoreticky měla mít tu nejlepší průpravu, jenže prakticky to takhle jednoduše nefunguje. Maggie je v Traciině životě ten nejposlednější poskok, který donáší kafe a oblečení z čistírny a čtyřiadvacet hodin denně je připravený plnit i ty nejbláznivější nápady své šéfové. Pokud má nějaký ten umělecký nápad, Traciin producent Jack (Ice Cube) ho pokaždé pohrdavě zamítne. A dobrý nápad by se přitom hodil, protože doposavad úspěšný hudební kolotoč se právě začíná trochu zadrhávat. Trace ví, že pokud ji nemá ujet vlak, měla by přijít s něčím novým, ale vůbec netuší, co by to mělo být. Lehce zneuznaná Maggie objeví mladého pouličního muzikanta Davida (Kelvin Harrison, Jr.) a rozhodne se mu pomoci s kariérou a sobě tak splnit svůj životní sen. Jenže dvě tak náročné profese nejde vykonávat zároveň, další komplikace přináší i to, že se Maggie do svého „klienta“ zamiluje. Některé sny se prožít dají, z některých se ale člověk musí včas probudit.

Co Kalifornský sen nabízí divákovi? Vášnivou love story? To těžko. Skvělou muziku? Hm, nějaká ta písnička tam je, ale zapomeneme ji v momentě, kdy dozní. Nevtíravý, svěží humor? Možná ve dvou, třech scénách. Charismatické herce? Ehm… Užijeme si prostředí luxusních vil, soukromých letadel a hvězd ve třpytivých kostýmech, i když hlavní hrdinka samozřejmě nosí jen bílé tričko. Emancipované divačky může potěšit, že je zde sice špetka romantiky, ale především jde o seberealizaci a splnění snu, respektive budování kariéry. Největším zklamáním je pak závěr, který je sice očekávaným happy endem, ale přehnaným asi jako hloubka některých Graceiných výstřihů.

Kalifornský sen je opravdu sen, protože se v něm dějí nesmysly, byť milé nesmysly. Není tu dost ničeho: dost romantiky, humoru, ani dramatu. Jde o průměrný odpočinkový příběh v průměrném provedení. I když se snímek snaží působit jakž takž seriózně a tváří se, že budování kariéry je vážná věc, na závěr na nás vybalí absurdnost takového kalibru, že se úplně shodí. Jinak ale pěkné tvářičky a líbivá muzika odvedou svou práci.

ŠTITKY:
Kalifornský sen cz dabing, Kalifornský sen online film cz dabing, Kalifornský sen online cz titulky, Kalifornský sen online cz, Kalifornský sen cz online, Kalifornský sen download free, Kalifornský sen sleduj filmy, Kalifornský sen online filmy, Kalifornský sen sleduj filmy online, Kalifornský sen najnovšie filmy online, Kalifornský sen online filmy bez limitu, Kalifornský sen online filmy zdarma Kalifornský sen online film, Kalifornský sen film online, sleduj Kalifornský sen online zdarma, Kalifornský sen cz dabing, pozeraj Kalifornský sen.
Kalifornský sen filmy online,
Kalifornský sen online bombuj,
Kalifornský sen online cely film,
Kalifornský sen online ke shlednuti,
Kalifornský sen cz dabing online ke shlednuti,
Kalifornský sen online,
Kalifornský sen online film cz,
Kalifornský sen Bombuj,
Kalifornský sen bombuj cz,
Kalifornský sen online ke shlédnutí,
Kalifornský sen celý film cesky,
Kalifornský sen celý film zdarma ke shlédnutí,
Kalifornský sen celý film cz dabing,
Kalifornský sen zkouknito,
Kalifornský sen sleduj filKalifornský sen,
Kalifornský sen online cz titulky.


FILMY PODLE ŽÁNRU:
Akcní, Animovaný, Dobrodružný, Drama, Erotický, Fantasy, Historický, Horor, Hudební, Katastrofický, Komedie, Krimi, Muzikál, Mysteriózní, Pohádka, Psychologický, Road movie, Rodinný, Romantický, Sci-Fi, Sportovní, Thriller, Válecný, Western, Životopisný.