Jdi na obsah Jdi na menu

Meky 2020 (Celý Film) CZ dabing Filmy Online ke shlédnutí

Meky 2020 ke shlédnutí CZ Filmy Online Videa, Meky (2020) Sledujte CZ Filmy Online a zdarma. Pro sledování filmu Meky je treba, kliknout na obrázek prehrávace. mužete zhlédnout Meky filmy online. Film Meky máme v HD kvalite.

Meky (2020) Online Filmy ke shlédnutí
Dokumentární

meky.jpg


OBSAH:
Byl to tehdy jeden z největších šoků naší populární hudby, po čtrnácti nepřetržitých vítězstvích Karla Gotta v anketě Zlatý slavík mu tuhle nejprestižnější hudební cenu Československa vyfouknul plachý brýlatý outsider, zpěvák Miro Žbirka z Bratislavy. Psal se rok 1982, Meky zažíval svou vlastní beatlemánii, psal hity, které žijí doteď. Mimo reflektory měl za sebou už řadu bolesti, před sebou měl dlouhou cestu plnou zvratů až k natáčení ve vyhlášených studiích Abbey Road. Co všechno potkalo Mekyho Žbirku od chvíle, kdy poprvé vzal do ruky kytaru, až do momentu, kdy svůj život odhalil filmařům? Býval dlouhovlasým rockerem i britským elegánem, ještě před plnoletostí hrával jako námezdní muzikant v cizině, zažil ztrátu bratra, vyhazov z kapely stejně jako davy fanynek, slávu a hudební triumfy, má za sebou odchod do ústraní i velký návrat. Jak se vyrovnal s havárií blízké osoby a se svody všemocné komunistické strany v době socialismu? Film Meky vypráví o naprosté oddanosti hudbě, o víře ve vlastní cestu, přestože často vedla jinudy, než mu všichni doporučili. O tom, jak s elegancí překonat velké společenské revoluce i životní zvraty. Režisér Šimon Šafránek, držitel Českého lva za dokument King Skate, vytvořil dynamický portrét hudební legendy s využitím Žbirkovy otevřené zpovědi, současných záběrů a rozsáhlého archivního materiálu.

ŠTITKY:
Meky cz dabing, Meky online film cz dabing, Meky online cz titulky, Meky online cz, Meky cz online, Meky download free, Meky sleduj filmy, Meky online filmy, Meky sleduj filmy online, Meky najnovšie filmy online, Meky online filmy bez limitu, Meky online filmy zdarma Meky online film, Meky film online, sleduj Meky online zdarma, Meky cz dabing, pozeraj Meky.
Meky filmy online,
Meky online bombuj,
Meky online cely film,
Meky online ke shlednuti,
Meky cz dabing online ke shlednuti,
Meky online,
Meky online film cz,
Meky Bombuj,
Meky bombuj cz,
Meky online ke shlédnutí,
Meky celý film cesky,
Meky celý film zdarma ke shlédnutí,
Meky celý film cz dabing,
Meky zkouknito,
Meky sleduj filMeky,
Meky online cz titulky.


FILMY PODLE ŽÁNRU:
Akcní, Animovaný, Dobrodružný, Drama, Erotický, Fantasy, Historický, Horor, Hudební, Katastrofický, Komedie, Krimi, Muzikál, Mysteriózní, Pohádka, Psychologický, Road movie, Rodinný, Romantický, Sci-Fi, Sportovní, Thriller, Válecný, Western, Životopisný.