Jdi na obsah Jdi na menu

Víkend na chatě 2020 (Celý Film) CZ dabing Filmy Online ke shlédnutí

Víkend na chatě 2020 ke shlédnutí CZ Filmy Online Videa, Víkend na chatě (2020) Sledujte CZ Filmy Online a zdarma. Pro sledování filmu Víkend na chatě je treba, kliknout na obrázek prehrávace. mužete zhlédnout Víkend na chatě filmy online. Film Víkend na chatě máme v HD kvalite.

Víkend na chatě (2020) Online Filmy ke shlédnutí
Drama, Komedie

vikend-na-chate.jpg


OBSAH:
Stará láska nerezaví a dávné křivdy se jen tak nehojí – rčení jehož pravdivost stoupá s mírou vypitého alkoholu. Tahle komedie o partě přátel, jež se po letech znovu schází na chatě na víkendové oslavě, vás o tom přesvědčí.

Roky nevázaného mládí vystřídaly nažehlené konvence střední třídy a blížící se polokulaté narozeniny společné kamarádky Mitzi tak snadno zavdají příčinu k návštěvě chaty, kde kdysi všichni pařili jako náctiletí. Jednoduchá zápletka dává vyniknout brilantně napsaným dialogům, vrstevnatosti postav i notoricky známým písničkám. Debutují snímek finské režisérky Jenni Toivoniemi, která má však již za sebou řadu úspěšných krátkých filmů a také finský televizní seriál.

Řeší se minulost, přítomnost i budoucnost, vztahy, kariéra, probleskuje tu i téma jaderné katastrofy. Do toho si užíváme nikdy nekončící finský letní den, půvabnou chatu a přírodu, občas zazní výrazná melodie nebo píseň s velmi příhodným textem. Na povrch vyplouvají staré touhy a přání, touha po štěstí a lásce. Měli bychom se spokojit s tím, co máme, nebo se ještě o něco snažit?
Parta třicátníků, dlouholetých přátel, se schází na chatě na osamoceném finském ostrůvku. I když se ve Víkendu na chatě neodhalují velkolepá tajemství, ale jen zdánlivě obyčejné problémy, dávné rozchody a malé křivdy, o to větší má film sílu, protože jde o životní strasti, které v nějaké podobě známe všichni. Celkem obyčejný snímek s neobyčejným kouzlem.

ŠTITKY:
Víkend na chatě cz dabing, Víkend na chatě online film cz dabing, Víkend na chatě online cz titulky, Víkend na chatě online cz, Víkend na chatě cz online, Víkend na chatě download free, Víkend na chatě sleduj filmy, Víkend na chatě online filmy, Víkend na chatě sleduj filmy online, Víkend na chatě najnovšie filmy online, Víkend na chatě online filmy bez limitu, Víkend na chatě online filmy zdarma Víkend na chatě online film, Víkend na chatě film online, sleduj Víkend na chatě online zdarma, Víkend na chatě cz dabing, pozeraj Víkend na chatě.
Víkend na chatě filmy online,
Víkend na chatě online bombuj,
Víkend na chatě online cely film,
Víkend na chatě online ke shlednuti,
Víkend na chatě cz dabing online ke shlednuti,
Víkend na chatě online,
Víkend na chatě online film cz,
Víkend na chatě Bombuj,
Víkend na chatě bombuj cz,
Víkend na chatě online ke shlédnutí,
Víkend na chatě celý film cesky,
Víkend na chatě celý film zdarma ke shlédnutí,
Víkend na chatě celý film cz dabing,
Víkend na chatě zkouknito,
Víkend na chatě sleduj filVíkend na chatě,
Víkend na chatě online cz titulky.


FILMY PODLE ŽÁNRU:
Akcní, Animovaný, Dobrodružný, Drama, Erotický, Fantasy, Historický, Horor, Hudební, Katastrofický, Komedie, Krimi, Muzikál, Mysteriózní, Pohádka, Psychologický, Road movie, Rodinný, Romantický, Sci-Fi, Sportovní, Thriller, Válecný, Western, Životopisný.